Kerst 201824, 25 en 26 December 2018

Op deze drie dagen wordt er een zesgangenmenu geserveerd voor de prijs van €49,50 per persoon. Daar kunt u de hele avond rustig van genieten, want er is maar één zitting. U kunt kiezen tussen een vleesmenu en een vismenu. Bekijk de Kerstmenukaart. Als hoofdgerecht voor het vleesmenu staat een hertenstoofpotje op de kaart, terwijl we voor de liefhebbers van vis een zalmfilet met saffraanroomsaus in petto hebben. Past dit niet bij uw smaak of dieet, of dat van uw kinderen, dan kan op verzoek een gang worden aangepast. Kerst is een feest voor de hele familie en alles is bespreekbaar, ook voor de kerstcatering. Zolang u dit maar tijdig meldt. Wij doen er alles aan om het u naar uw zin te maken. Op 24 en 26 december verwachten wij hoog bezoek van niemand minder dan de Kerstman zelf!

Reserveren voor deze avonden is verplicht. Er is maar één zitting per dag, dus het aantal plaatsen is beperkt. Onze afhaalservice (kaart) is deze dagen gewoon geopend. Tevens is ons kerstmenu beschikbaar voor afhaal, indien u tenminste één week van te voren bestelt.

Datum: 24-26 December
Tijd: Normale openingstijden
Locatie: Pizzeria-Ristorante Da Maurizio.
Reserveren:Verplicht. Via mail/telefoon.
Menukaart: Kerstmenu 2018
Afhaal: Blijft open. Afhaal á la carte en Kerstmenu (indien tijdig besteld).


WijnproeverijZomer 2019

Deze zomer organiseren Gall & Gall van Setten en Ristorante Maurizio samen de 4e editie van de Sagra del Vino, na het grote succes in voorgaande jaren. Deze avond zullen wij u verwennen met heerlijke antipasti en passende wijnen. Namens het team van van Setten zeggen we dat wij hopen u te mogen verwelkomen. Heeft u nog vragen of iets te melden, neem dan contact op met ons of met Gall & Gall van Setten. Het aantal plekken is beperkt. Reserveer dus tijdig, want het is verplicht. Uw reservering geldt pas na betaling.

Datum: Zomer 2019
Tijd: Aanvang: 18:30u.
Locatie: Pizzeria-Ristorante Da Maurizio.
Kosten: € 30 per persoon (onder voorbehoud!)
Reserveren:Verplicht. Via mail/telefoon.
Extra: Reservering definitief ná betaling

Tarot avondNajaar 2019

Da Maurizio organiseert dit evenement samen met Piet Wullaert. Piet is sinds 1994 afgestudeerd als Natuurgeneeskundig therapeut en is aangesloten bij de beroepsvereniging VNT (Vereniging van Therapeuten). Wist u dat uw zorgverzekering vergoeding biedt als u gebruik maakt van natuurgeneeskundige therapie? Kijk op de pagina van uw verzekeraar welke vergoeding zij geven. In zijn praktijk in Velsen-Zuid maakt hij gebruik van diverse vaardigheden om mensen vitaler te maken en gezonder te doen functioneren. Eén van die vaardigheden is Tarot kaarten leggen. Met Tarot kaarten kun je een beter inzicht krijgen in jezelf, in een specifieke situatie en wat je mogelijkheden hierin zijn. De Tarot is een set van 78 kaarten, bestaande uit twee gedeeltes: de Grote en de kleine Arcana. Piet gebruikt de kaarten niet om de toekomst te voorspellen, maar om antwoord te krijgen op vragen waar men mee rondloopt. Als je je naam en geboortedatum opgeeft (niet verplicht, graag 2 weken van te voren) dan bepaalt Piet aan de hand van numerologie en tarot je eigen levenskaart. Da Maurizio heeft voor deze avond een menu samengesteld van 3 gangen voor de prijs van € {nog niet bekend} exclusief drankjes. Piet legt zijn kaarten deze avond geheel kostenloos. Wilt u meer weten of reserveren, neem dan contact op met Maurizio. Tel: 0255-532778. Wij hopen u te mogen ontvangen!

Datum: Nog niet bekend
Tijd: Nog niet bekend
Locatie: Pizzeria-Ristorante Da Maurizio
Kosten: Nog niet bekend
Reserveren:Verplicht. Via mail/telefoon
Extra: Prijs incl. een drie-gangen menu. Excl. drankjes.


Sinterklaas?? december 2019

Ook al is Sinterklaas een echt Hollands feest, de Sint en zijn Pieten zijn deze dag uitgenodigd voor een gezellig Italiaans avondje. Voor de kinderen heeft de Goedheiligman misschien wel een leuk kadootje in petto. Het menu is à la carte. Reserveer bij voorkeur via telefoon: 0255 - 53 27 78. U kunt ook reserveren via IENS.nl als u zo vriendelijk wilt zijn aan te geven met hoeveel kinderen u komt.

Datum: ?? december 2019
Tijd: Aanvang: 17:00u
Locatie: Pizzeria-Ristorante Da Maurizio
Kosten: Menu à la carte
Extra: Kadootje voor de kinderen.


Openingstijden (keuken)

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag:17:00u - 21:00u
Vrijdag: 17:00u - 21:00u
Zaterdag: 17:00u - 21:00u
Zondag: 17:00u - 21:00u
Catering: 7 dagen per week

Snelle links

Catering
Vacatures
AVG
FAQ
Nieuwsbrief

Contact

Adres: Velserduinweg 161
Postcode:1971ZB IJmuiden
Telefoon:0255 - 53 27 78
Mobiel: 06- 54 22 67 58
Mail: monica@damaurizio.nl