Sinterklaas1 december 2018


Door storm en regenvlagen.
Is de zak van de Sint uit elkaar geslagen.
De pakjes vlogen in het rond.
Hier, daar, overal op de grond.
De Pieten vonden al gauw
Een kadootje voor jou

Ook al is Sinterklaas een echt Hollands feest, de Sint en zijn Pieten zijn deze dag uitgenodigd voor een gezellig Italiaans avondje. Voor de kinderen heeft de Goedheiligman misschien wel een leuk kadootje in petto. Het menu is à la carte. Reserveer bij voorkeur via telefoon: 0255 - 53 27 78. U kunt ook reserveren via IENS.nl als u zo vriendelijk wilt zijn aan te geven met hoeveel kinderen u komt.

Datum: 1 december 2018
Tijd: Aanvang: 17:00u
Locatie: Pizzeria-Ristorante Da Maurizio
Kosten: Menu à la carte
Extra: Kadootje voor de kinderen.

WijnproeverijZomer 2019

Deze zomer organiseren Gall & Gall van Setten en Ristorante Maurizio samen de 4e editie van de Sagra del Vino, na het grote succes in voorgaande jaren. Deze avond zullen wij u verwennen met heerlijke antipasti en passende wijnen. Namens het team van van Setten zeggen we dat wij hopen u te mogen verwelkomen. Heeft u nog vragen of iets te melden, neem dan contact op met ons of met Gall & Gall van Setten. Het aantal plekken is beperkt. Reserveer dus tijdig, want het is verplicht. Uw reservering geldt pas na betaling.

Datum: Zomer 2019
Tijd: Aanvang: 18:30u.
Locatie: Pizzeria-Ristorante Da Maurizio.
Kosten: € 30 per persoon (onder voorbehoud!)
Reserveren:Verplicht. Via mail/telefoon.
Extra: Reservering definitief ná betaling

Tarot avondNajaar 2019

Da Maurizio organiseert dit evenement samen met Piet Wullaert. Piet is sinds 1994 afgestudeerd als Natuurgeneeskundig therapeut en is aangesloten bij de beroepsvereniging VNT (Vereniging van Therapeuten). Wist u dat uw zorgverzekering vergoeding biedt als u gebruik maakt van natuurgeneeskundige therapie? Kijk op de pagina van uw verzekeraar welke vergoeding zij geven. In zijn praktijk in Velsen-Zuid maakt hij gebruik van diverse vaardigheden om mensen vitaler te maken en gezonder te doen functioneren. Eén van die vaardigheden is Tarot kaarten leggen. Met Tarot kaarten kun je een beter inzicht krijgen in jezelf, in een specifieke situatie en wat je mogelijkheden hierin zijn. De Tarot is een set van 78 kaarten, bestaande uit twee gedeeltes: de Grote en de kleine Arcana. Piet gebruikt de kaarten niet om de toekomst te voorspellen, maar om antwoord te krijgen op vragen waar men mee rondloopt. Als je je naam en geboortedatum opgeeft (niet verplicht, graag 2 weken van te voren) dan bepaalt Piet aan de hand van numerologie en tarot je eigen levenskaart. Da Maurizio heeft voor deze avond een menu samengesteld van 3 gangen voor de prijs van € {nog niet bekend} exclusief drankjes. Piet legt zijn kaarten deze avond geheel kostenloos. Wilt u meer weten of reserveren, neem dan contact op met Maurizio. Tel: 0255-532778. Wij hopen u te mogen ontvangen!

Datum: Nog niet bekend
Tijd: Nog niet bekend
Locatie: Pizzeria-Ristorante Da Maurizio
Kosten: Nog niet bekend
Reserveren:Verplicht. Via mail/telefoon
Extra: Prijs incl. een drie-gangen menu. Excl. drankjes.


Openingstijden (keuken)

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag:17:00u - 21:00u
Vrijdag: 17:00u - 21:00u
Zaterdag: 17:00u - 21:00u
Zondag: 17:00u - 21:00u

Contact

Velserduinweg 161
1971ZB IJmuiden
Telefoon: 0255 - 53 27 78
Mail: monica@damaurizio.nl