Wij zijn beide pinksterdagen open. Echter, op zondag is alleen onze afhaalbalie geopend. De Horeca mag maandag 1 juni 12:00u pas weer echt open. Komt u ook? In verband met de corona maatregelen is Reserveren voor 2e pinksterdag wél verplicht.


Vanaf 1 juni om 12:00 mogen alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland weer open. Er gelden echter wel een aantal strenge regels. Lees hierover meer op onze Corona Huisregels pagina (wordt aan gewerkt). Zo is vooraf reserveren verplicht. Wij hopen u spoedig weer te zien


Onze afhaalbalie is 7 dagen per week open. Op donderdag t/m zondag op onze reguliere tijden. Op maandag t/m woensdag (m.u.v. 2e pinksterdag, zie boven) werken wij met afhaalmomenten. Hoe werkt dat? U belt uw bestelling voor één van deze dagen na 14:00 uur door en spreekt met ons een tijdstip af waarop u deze afhaalt. Wij doen de deur op dat tijdstip voor u open. Voor de goed orde, op maandag t/m woensdag is er dus géén vrije inloop. Ons nummer is (0255-) 532 778. Zie onze AANGEPASTE afhaalkaart. Alleen samen verslaan we het Corona virus!


Sagra del Vino 201920 november 2019

Op woensdag 20 november organiseren Gall & Gall IJmuiden en Ristorante Maurizio samen de 4e editie van de Sagra del Vino. Deze avond zullen wij u verwennen met heerlijke gerechtjes en een proeverij van diverse Italiaanse wijnen. Namens het team van Gall & Gall zeggen we dat wij hopen u te mogen verwelkomen. Heeft u nog vragen of iets te melden, neem dan contact op met ons of met Gall & Gall IJmuiden. Het aantal plekken is beperkt. Reserveer dus tijdig. Reserveren kan door ons te bellen op 0225 - 53 27 78 of stap even bij ons binnen. Reserveringen zijn pas definitief na betaling en dienen uiterlijk één week van te voren binnen te zijn.

Datum: 20 november 2019
Tijd: Aanvang: 18:00u.
Locatie: Pizzeria-Ristorante Da Maurizio.
Kosten: € 32,50 per persoon
Reserveren:Bel ons op 0255-53 27 78 of loop binnen.
Extra: Reservering definitief ná betaling.

Tarot avondN.t.b.

Da Maurizio organiseert dit evenement samen met Piet Wullaert. Piet is sinds 1994 afgestudeerd als Natuurgeneeskundig therapeut en is aangesloten bij de beroepsvereniging VNT (Vereniging van Therapeuten). Wist u dat uw zorgverzekering vergoeding biedt als u gebruik maakt van natuurgeneeskundige therapie? Kijk op de pagina van uw verzekeraar welke vergoeding zij geven. In zijn praktijk in Velsen-Zuid maakt hij gebruik van diverse vaardigheden om mensen vitaler te maken en gezonder te doen functioneren. Eén van die vaardigheden is Tarot kaarten leggen. Met Tarot kaarten kun je een beter inzicht krijgen in jezelf, in een specifieke situatie en wat je mogelijkheden hierin zijn. De Tarot is een set van 78 kaarten, bestaande uit twee gedeeltes: de Grote en de kleine Arcana. Piet gebruikt de kaarten niet om de toekomst te voorspellen, maar om antwoord te krijgen op vragen waar men mee rondloopt. Als je je naam en geboortedatum opgeeft (niet verplicht, graag 2 weken van te voren) dan bepaalt Piet aan de hand van numerologie en tarot je eigen levenskaart. Da Maurizio heeft voor deze avond een menu samengesteld van 3 gangen voor de prijs van € {nog niet bekend} exclusief drankjes. Piet legt zijn kaarten deze avond geheel kostenloos. Wilt u meer weten of reserveren, neem dan contact op met Maurizio. Tel: 0255-532778. Wij hopen u te mogen ontvangen!

Datum: Nog niet bekend
Tijd: Nog niet bekend
Locatie: Pizzeria-Ristorante Da Maurizio
Kosten: Nog niet bekend
Reserveren:Verplicht. Via mail/telefoon
Extra: Prijs incl. een drie-gangen menu. Excl. drankjes.


Openingstijden (keuken)

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag:17:00u - 21:00u
Vrijdag: 17:00u - 21:00u
Zaterdag: 17:00u - 21:00u
Zondag: 17:00u - 21:00u
Catering: 7 dagen per week

Snelle links

Catering
Vacatures
AVG
FAQ
Nieuwsbrief

Contact

Adres: Velserduinweg 161
Postcode:1971ZB IJmuiden
Telefoon:0255 - 53 27 78
Mobiel: 06- 54 22 67 58
Mail: monica@damaurizio.nl