Wij zijn beide pinksterdagen open. Echter, op zondag is alleen onze afhaalbalie geopend. De Horeca mag maandag 1 juni 12:00u pas weer echt open. Komt u ook? In verband met de corona maatregelen is Reserveren voor 2e pinksterdag wél verplicht.


Vanaf 1 juni om 12:00 mogen alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland weer open. Er gelden echter wel een aantal strenge regels. Lees hierover meer op onze Corona Huisregels pagina (wordt aan gewerkt). Zo is vooraf reserveren verplicht. Wij hopen u spoedig weer te zien


Onze afhaalbalie is 7 dagen per week open. Op donderdag t/m zondag op onze reguliere tijden. Op maandag t/m woensdag (m.u.v. 2e pinksterdag, zie boven) werken wij met afhaalmomenten. Hoe werkt dat? U belt uw bestelling voor één van deze dagen na 14:00 uur door en spreekt met ons een tijdstip af waarop u deze afhaalt. Wij doen de deur op dat tijdstip voor u open. Voor de goed orde, op maandag t/m woensdag is er dus géén vrije inloop. Ons nummer is (0255-) 532 778. Zie onze AANGEPASTE afhaalkaart. Alleen samen verslaan we het Corona virus!


Catering

Wilt u gezellig thuis genieten van onze Toscaanse keuken? Dat is bij ons ook mogelijk!
Wij verzorgen al vanaf 10 personen de catering bij u thuis. Zoals u van ons bent gewend besteden wij de uiterste zorg aan onze producten. Wij bereiden de meeste gerechten zelf en/of we zorgen voor handgemaakte producten uit Italië. Kwaliteit blijft bij ons bovenaan staan. Wij proberen uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Wij nodigen u graag uit om uw wensen met ons te bespreken. U kunt kiezen tussen een catering die genuttigd wordt in ons Toscaans ingerichte restaurant en een catering op locatie naar keuze. Bijvoorbeeld bij u thuis. Een gezellig buffet voor u en uw familie en/of vrienden.

Zakelijke catering

Ook zakelijke cateringen kunnen wij voor u verzorgen. Wij doen dit vanaf van 10 personen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Het is wel aan te raden om tijdig contact met ons op te nemen. Dan staan wij niet ineens voor verrassingen. Zo werken wij met een groot aantal ingrediënten met een beperkte houdbaarheid, welke wij rechtstreeks importeren uit Italië. Van deze ingrediënten is onze voorraad (begrijpelijk) beperkt. Weggooien is zonde.

De foto's hieronder tonen een willekeurige greep uit de delicatessen die wij maken. Deze foto's zijn gemaakt vlak na de bereiding.

Catering foto's (9 stuks, random gekozen uit de verzameling)

Openingstijden (keuken)

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag:17:00u - 21:00u
Vrijdag: 17:00u - 21:00u
Zaterdag: 17:00u - 21:00u
Zondag: 17:00u - 21:00u
Catering: 7 dagen per week

Snelle links

Catering
Vacatures
AVG
FAQ
Nieuwsbrief

Contact

Adres: Velserduinweg 161
Postcode:1971ZB IJmuiden
Telefoon:0255 - 53 27 78
Mobiel: 06- 54 22 67 58
Mail: monica@damaurizio.nl