Op dit moment zijn wij gesloten 18 augustus staan we weer uitgerust voor u klaar. Wilt u een reservering of een bestelling aan ons doorgeven dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0646136072.Catering

Wilt u gezellig thuis genieten van onze Toscaanse keuken? Dat is bij ons ook mogelijk!
Wij verzorgen al vanaf 10 personen de catering bij u thuis. Zoals u van ons bent gewend besteden wij de uiterste zorg aan onze producten. Wij bereiden de meeste gerechten zelf en/of we zorgen voor handgemaakte producten uit Italië. Kwaliteit blijft bij ons bovenaan staan. Wij proberen uw wensen zo goed mogelijk te vervullen. Wij nodigen u graag uit om uw wensen met ons te bespreken. U kunt kiezen tussen een catering die genuttigd wordt in ons Toscaans ingerichte restaurant en een catering op locatie naar keuze. Bijvoorbeeld bij u thuis. Een gezellig buffet voor u en uw familie en/of vrienden.

Zakelijke catering

Ook zakelijke cateringen kunnen wij voor u verzorgen. Wij doen dit vanaf van 10 personen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Het is wel aan te raden om tijdig contact met ons op te nemen. Dan staan wij niet ineens voor verrassingen. Zo werken wij met een groot aantal ingrediënten met een beperkte houdbaarheid, welke wij rechtstreeks importeren uit Italië. Van deze ingrediënten is onze voorraad (begrijpelijk) beperkt. Weggooien is zonde.

De foto's hieronder tonen een willekeurige greep uit de delicatessen die wij maken. Deze foto's zijn gemaakt vlak na de bereiding.

Catering foto's (9 stuks, random gekozen uit de verzameling)

Openingstijden (keuken)

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag:17:00u - 21:00u
Vrijdag: 17:00u - 21:00u
Zaterdag: 17:00u - 21:00u
Zondag: 17:00u - 21:00u
Catering: 7 dagen per week

Snelle links

Catering
Vacatures
AVG
FAQ
Nieuwsbrief

Contact

Adres: Velserduinweg 161
Postcode:1971ZB IJmuiden
Telefoon:0255 - 53 27 78
Telefoon:06- 54 22 67 58
Mail: monica@damaurizio.nl